Om os

Netværk og udvikling for strategiske leder

Hos Network Nation tror vi på, at personlig og professionel udvikling skal ske kontinuerligt. Vi har både stiftet bekendt med godt og dårligt netværk – nu gør vi det op i vores egen mantra om, at læring og udvikling bør være en konstant, og tilpasses stedet, man er i sin karriere.

Formålet og budskabet er, at være bidrager til bæredygtig, økonomisk fremgang gennem en personlig og professionel udvikling af virksomhedsledere – og ejere, politiske ledere og bestyrelsesmedlemmer i fællesskab med ligesindede i dansk-internationalt erhvervsliv.

Vi faciliterer i et format, hvor vores medlemmer bliver flået ud af dagligdags matrixen og får rum, sparring og input til at reflektere om professionelle og personelle udfordringer, da dette er den rette påklædning til at løfte de opgaver, der måtte ligge i den enkelte leders funktion, og til varetagelse af det enorme og specifikke ansvar, der medfølger ledelse i det moderne samfund og globaliserede verden. 

Vision, Mission & Mantra

Vores målsætning

Vision

Vi vil være bidrager til bæredygtig, økonomisk fremgang gennem personlig og professionel udvikling af strategiske ledere.

Mission

Vi udvikler strategiske ledere og specialister i mangfoldige netværksgrupper i et fortroligt format og som giver plads til at reflektere ledelsesfunktionen.

Mantra

Altid i fællesskab – aldrig alene, sikrer vi kontinuerlig udvikling.

Det personlige netværk for netværkets skyld

Vores netværksgrupper består af op til 15 deltagere, hvor fællesnævneren er tillid og et ønske om, at udvikle sig kontinuerligt gennem praktisk læring, direkte cases fra egen verden og refleksion i fællesskab med ligesindede. I vores format er du aldrig alene, da du fra første dag vil få tilknyttet en særlig profil med stort know-how til udfoldelse af strategisk og personligt lederskab, og deri også vil stå for at få sat dig og dine udfordringer i forbindelse med de rigtige profiler i egen og andre grupper.

Vi tager et socialt ansvar

Mere end 600 børn er i behandling for kræft om året  og hver 14. dag afgår et barn ved døden som følge af kræft – heldigvis overlever 6 ud af 7 kræftramte børn kampen til kræft. Dette skyldes bl.a. stærk viden og kyndigt fagpersonale i det danske sundhedsvæsen, men også at børnene får de bedste forudsætninger for en aktiv og social tilværelse trods sygdomsforløb. I Network Nation støtter og hjælper vi de kræftramte børn til et bedre liv igennem sporten – vi er nemlig erhvervssponsorer af SPORT ‘N’ CHARITY, der bidrager til socialt samvær og støtte til de familier, der må være ramt af kræft blandt børnene. 

Facebook_Cover_Sport 'n' Charity